Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd
Xi'an Biof Bio-technology Co., Ltd

Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyHerbal Essential Oils

Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny

Orzecznictwo
dobra jakość Proszek czystego białka roślinnego na sprzedaż
dobra jakość Proszek czystego białka roślinnego na sprzedaż
Gorąco polecam ten dostawca, dobry kontakt, dobra jakość produktu, idealny czas dostawy. Jestem bardzo zadowolony i kupuję ponownie. Muszę powiedzieć, że moje ostatnie zamówienie od Xi'an BIOF Biotech było niesamowite i proste. Fantastyczny kierownik sprzedaży Louis przeprowadził mnie przez cały proces. Louis miał przyjemność pracować. Jest bardzo inteligentny, pomocny.

—— znak

Wysyłka z Chin nie jest łatwa w dzisiejszych czasach! Ale Xi'an BIOF Biotech Co., Ltd. wykonała doskonałą usługę dostawy z DHL. Przygotowali oni bardzo dobrze wszystkie dokumenty dla amerykańskiego zgłoszenia bez żadnych przerw w US Custom and FDA inspection.

—— Przędzarka

Bardzo podoba mi się ten dostawca, użyłem ich kilka razy i dostarczają produkty o stałej jakości w wysokim standardzie usług. Zawsze radzę sobie z Louisem i dziękuję mu za związek!

—— Iesh

Drugie zamówienie i wszystko poszło gładko! produkt jest w 100% poprawny i świetnej jakości. transakcja została zakończona. To tak proste, jak to możliwe! będzie zamawiać ponownie i polecam innym również! Dziękuję Ci

—— Chory

Gorąco polecam ten dostawca, dobry kontakt, dobra jakość produktu, idealny czas dostawy. Jestem bardzo zadowolony i kupię ponownie. Co do samego zamówienia. Produkt dotarł przed planowanym terminem, a produkt wydaje się być bardzo wysokiej jakości.

—— Nacięcie

Dzięki za doskonałą pracę i szybką obsługę! Vey dobry suplier i szybka wysyłka, a produkt jest dobry. Całkowicie ufaj

—— Justin

Im Online Czat teraz

Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny

Chiny Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny dostawca
Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny dostawca Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny dostawca Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny dostawca Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny dostawca

Duży Obraz :  Czysty olejek lawendowy do pielęgnacji skóry 8000 28 0 Gatunek kosmetyczny

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: Shaanxi, Chiny (kontynent)
Nazwa handlowa: BIOF
Orzecznictwo: ISO, KOSHER, HALAL
Numer modelu: 8000-28-0

Zapłata:

Minimalne zamówienie: 1kg
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: Bęben lub dostosowany
Zasady płatności: L/c, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Możliwość Supply: 10 ton miesięcznie
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Nazwa produktu: Olejek lawendowy Appearence: Jasnożółta przezroczysta ciecz
Zapach: Charakterystyczny smak Czystość: 100%
CAS nie.: 8000-28-0 Główna zawartość: Lawenda
Użycie: Smak żywności, przemysłowy aromat Próbki: Dostępne
Kraj oryginału: Shaanxi, Chiny (kontynent) Uzyskane: Kwiat

Herbal Essential Oils Cosmetics Grade Lawendowy olejek do pielęgnacji skóry

Wprowadzenie do Lavender Essential Oil

Olejek lawendowy jest bardzo przydatny w aromaterapii, a wiele aromatycznych preparatów powstaje przy użyciu oleju lawendowego. Olejek lawendowy dobrze łączy się z wieloma innymi olejkami eterycznymi, w tym z drewnem cedrowym, szałwią, geranium i gałką muszkatołową. Dziś olejku lawendowego używa się w różnych formach, w tym oleju aromaterapeutycznego, żeli, wlewu, balsamu i mydeł. Olejek lawendowy pochodzi z lawendy, która jest wiecznie zielonym krzewem drzewnym, który ma jasnozielone, wąskie liniowe liście i fioletowo niebieskie kwiaty. -endowy olejek lawendowy ma zapach słodki i zielny, ma drzewne i kwiatowe ślady. Może być albo bezbarwny, albo nieco żółto-zielony do żółtego. Olejek lawendowy ma ponad 150 składników aktywnych, w tym obfite ilości estru - aromatycznych cząsteczek, które mają działanie uspokajające, przeciwskurczowe i stymulujące. Amfora, linalol, octan linalilu i terpinen- 4-ol są głównymi składnikami botanicznymi oleju lawendowego, podczas gdy inne składniki to octan lavandulylowy, geraniol, cis-oktenen, geraniol i 1,8-cineol, które są odpowiedzialne za jego właściwości przeciwzapalne, przeciwwirusowe i przeciwbakteryjne. Olejek lawendowy najwyższej jakości, nadający się do celów terapeutycznych i medycznych, który jest uprawiany na żyznych polach w najczystszym regionie.

S pecifikacja olejku lawendowego

Nazwa botaniczna Lawenda angustifolia / Lavender officianalis
Użyte części Głowice kwiatów
Metoda ekstrakcji Dystrybucja Steam
Kolor i wygląd Bezbarwny lub bladożółty, przezroczysty płyn
Zapach Świeży, słodki, kwiatowy zapach
Współczynnik załamania światła 1,4593 - 1,4596
Rotacja optyczna -8,90
Punkt zapłonu Powyżej 200F
Środek ciężkości 0,8859 - 0,8861
Rozpuszczalność Rozpuszczalny w alkoholu, nierozpuszczalny w wodzie
Warunki przechowywania Keep Well Closed
Bezpieczeństwo MSDS

Funkcja Lavender Essential Oil

1. Odstraszacz kurzu

Zapach olejku lawendowego jest skuteczny dla wielu rodzajów robaków, takich jak komary, muszki i ćmy. Nałóż odrobinę oleju lawendowego na odsłoniętą skórę na zewnątrz, aby uniknąć tych drażniących ugryzień. Ponadto, jeśli zostaniesz ukąszony przez jeden z tych błędów, olejek lawendowy ma właściwości przeciwzapalne, które zmniejszą podrażnienie i ból związany z ukąszeniami.

2. Indukuje sen

Olejek lawendowy wywołuje sen, który sprawił, że jest to powszechna rekomendacja dla alternatywnego leczenia bezsenności. Częste badania na starszych pacjentach wykazały wzrost regularności snu, gdy ich normalne leki na sen zostały zastąpione olejem lawendowym umieszczonym na poduszkach. Ma relaksujący wpływ na ludzi, którzy często mogą zastąpić nowoczesną medycynę w przypadku problemów ze snem.

3. Utrzymuje zdrowy układ nerwowy
Olejek lawendowy ma uspokajający zapach, który czyni go doskonałym tonikiem dla nerwów i problemów z lękiem. Dlatego może być także pomocny w leczeniu migreny, bólów głowy, depresji, napięcia nerwowego i stresu emocjonalnego. Odświeżający aromat usuwa nerwowe zmęczenie i niepokój, a jednocześnie zwiększa aktywność umysłową. Ma dobrze zbadany wpływ na autonomiczny układ nerwowy, dlatego często jest stosowany w leczeniu bezsenności, a także jako sposób regulacji zmienności rytmu serca. Jedno z badań wykazało, że osoby biorące udział w teście wykazały znaczny spadek stresu psychicznego i lęku, a także zwiększone funkcje poznawcze podczas wdychania oleju lawendowego i oleju rozmarynowego przed przystąpieniem do testu.

Zastosowanie Lavender Essential Oil

1. Bug Repellent.The zapach lawendy olejek jest potężny dla wielu rodzajów błędów, takich jak komary, muszki i ćmy. Nałóż olej lawendowy na odsłoniętą skórę na zewnątrz, aby uniknąć tych drażniących ugryzień. Ponadto, jeśli zdarzy ci się zostać ukąszony przez jeden z tych błędów, olejek lawendowy ma właściwości przeciwzapalne, które zmniejszą podrażnienie i ból związany z ukąszeniami.

2. Indukuje sen. Olejek lawendowy indukuje sen i dlatego jest stosowany jako alternatywne leczenie bezsenności. Częste badania na starszych pacjentach wykazały wzrost regularności snu, gdy ich normalne leki na sen zostały zastąpione olejem lawendowym umieszczonym na poduszkach. Ma relaksujący wpływ na ludzi; w związku z tym często zastępuje nowoczesne leki na problemy ze snem.

3. Trądzik trądziku.Według dermatologów, olejek lawendowy jest jednym z najbardziej korzystnych olejków w leczeniu trądziku. Olejek lawendowy hamuje bakterie, które powodują pierwotną infekcję, pomaga regulować niektóre z nadmiernej wydzielania sebum przez hormonalne manipulacja i może zmniejszyć oznaki blizn po trądzik zaczął się leczyć. Dodanie niewielkiej ilości olejku lawendowego do innych kremów lub maści może znacznie zwiększyć możliwość ulgi i leczenia.

Wysyłka Lavender Essential Oil

Sposób dostawy Express (DHL, FEDEX, EMS) Drogą powietrzną Drogą morską
Suitalbe Scope Poniżej 100 kg Ponad 100 kg Ponad 300 kg
Czas dostawy 3-5 dni 5-7 dni 15-20 dni
Charakterystyka Obsługa od drzwi do drzwi, łatwe odbiór towarów Lotnisko na lotnisko, potrzebny profesjonalny pośrednik Port do portu, potrzebny profesjonalny pośrednik

Powiązane produkty Lavender Essential Oil

Olej cytrynowy z kopru włoskiego

Szczegóły kontaktu
Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: louis

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)